CSA Steaua a câştigat un meci cu 28-0

CSA Steaua şi Academia Rapid fac spectacol în Liga a 4-a şi în fazele preliminare ale Cupei României.

Echipa Clubului Sportiv al Armatei s-a impus cu 28-0 în faţa lui Benfica Nova Generacao, în runda a treia din faza pe Bucureşti a Cupei.

Meciul s-a jucat pe unul dintre terenurile din complexul sportiv “Ghencea”, iar cel mai bun marcator al roş-albaştrilor a fost Mirea cu 6 goluri, urmat de Izvoranu cu 5 reuşite şi Zamfirescu, care a punctat de 4 ori. S-a înscris în medie un gol la fiecare 3 minute.

La Benfica Nova Generacao, portarul de 38 de ani – Cornel Ionescu a fost înlocuit la pauză cu Alex Niculai, în vârstă de doar 13 ani.

La 19-0, tabela s-a blocat, nefiind programată să afişeze numere mai mari.

Tot marţi, Academia Rapid a trecut cu 3-0 de AFC Atletico, în Giuleşti, cu peste 400 de fani în tribune. A intrat pe gazon şi Daniel Pancu, care la 40 de ani a dat o pasă de gol şi a trimis odată mingea în bară.

Amintim, Academia Rapid, care deţine palmaresul fostei echipe Rapid Bucureşti, falimentată anul trecut, este susţinută de Primăria Sectorului 1 şi de câţiva sponsori.

CSA Steaua beneficiază deocamdată doar de sprijinul Ministerului Apărării şi îl are ca director tehnic pe Marius Lăcătuş.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS