CS Mioveni cere rejucarea meciului cu CFR Cluj

Argesenii acuza lipsa de fair-play a ardelenilor in Cupa Romaniei

CS Mioveni i-a trimis o scrisoare deschisa presedintelui FRF – Razvan Burleanu, in care ii cere rejucarea meciului din Cupa Romaniei cu CFR Cluj, din cauza unui scandal de fair-play.

Formatia argeseana il roaga pe conducatorul fotbalului autohton sa se implice in acest caz, demonstrand astfel ca nu tolereaza hotiile, asa cum a promis cand a fost ales. Semnatarii scrisorii precizeaza ca ar fi gata sa ii infrunte din nou pe ardeleni, in orice zi vor dori acestia. ‘Stim ca le va fi greu sa accepte, dar ce frumos este sa ramai demn!’ – astfel suna la final mesajul celor din Mioveni. Echipa antrenata de Claudiu Niculescu acuza golul prin care CFR a egalat, 3-3, in minutul 86. Fotbalistii gazde au trimis atunci mingea in out, pentru ca un jucator era accidentat, insa clujenii nu le-au cedat apoi balonul si l-au trimis in poarta. CFR-isti s-au impus pana la final cu 4-3, inscriind pentru victorie in minutul 94.

Clubul din Mioveni invoca si un precedent din fotbalul european: in 1999, in Cupa Angliei, Arsenal a invins-o pe Sheffield cu 2-1 dupa o faza similara, iar antrenorul ‘tunarilor’ – Arsene Wenger a propus apoi rejucarea meciului – acceptata de federatia insulara. Un astfel de gest este foarte putin probabil sa se repete acum. Presedintele CFR-istilor, Iuliu Muresan a declarat la ‘Look TV’ ca, in opinia lui, golul a fost unul perfect valabil. ‘Si noi am patit la fel, acum 4-5 ani, cu Bistrita’ – spune Muresan, care considera ca adversarii au pierdut fiindca n-au valoare.