Cristina Neagu, nominalizată pentru echipa ideală a Ligii Campionilor, alături de patru jucătoare de la CSM București

Cea mai bună handbalistă a lumii, Cristina Neagu, ar putea fi inclusă pentru a treia oară la rînd în echipa ideală a Ligii Campionilor.

Lidera naționalei României și componenta echipei Buducnost Podgorica a fost nominalizată pentru All Star Team, alături de patru jucătoare ale campioanei Europei, CSM București: suedeza Isabelle Gulden, muntenegreanca Majda Mehmedovic, Anastasia Lobach din Belarus și jucătoarea spaniolă Carmen Martin.

În alcătuirea echipei ideale a competiției continentale contează și voturile fanilor, care își pot exprima preferințele începînd de astăzi, pe site-ul federației europene de handbal (eurohandball.com). Pentru postul de antrenor al All Star Team au fost nominalizați cinci tehnicieni, printre care și spaniolul Ambros Martin, cel care alături de formația maghiară Gyor pregătește în paralel și naționala feminină a României.

Cristina Neagu a fost desemnată cea mai bună handbalistă din lume pentru a treia oară în carieră. Jucătoarea de 28 de ani va evolua începînd din vară la CSM București.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS