Cristian Tudor Popescu, Moise Guran și Teodor Tiță fac echipă cu Sanda Nicola și Tudor Mușat, într-un nou proiect editorial Europa FM

Din 18 februarie, Europa FM lansează cinci emisiuni noi de interviuri și dezbateri sub denumireaPiața Victoriei”.

Noua grilă începe luni seară, de la 18:15, cu Cristian Tudor Popescu și Moise Guran, într-o emisiune moderată de Anca Simina.

Tudor Mușat, Sanda Nicola și Anca Gradinaru vor acoperi câte o zi de interviuri, marți, miercuri și joi, cu personalități din zona politică, economică și socială.

Teodor Tiță va face sinteza săptămânii, în fiecare vineri, de la aceeași oră.

Intrăm într-o perioadă foarte intensă din punctul de vedere al actualității și credem era necesar răspundem nevoii ascultătorilor noștri de a înțelege mai bine lumea în care trăim. Este și motivul pentru care în acest proiect se regăsește una dintre cele mai bune selecții de jurnaliști români ai momentului.

De ce Piața Victoriei? Pentru este un loc simbolic care reprezintă diversitatea vieții publice românești. E situat la intersecția dintre autoritatea publică și societatea civilă, dintre guvernanți și guvernați, este până la urmă punctul central al României.

Iar emisiunea își propune devină un reper de claritate, locul în care ascultătorii vor fi ajutați își formeze zilnic propriile concluzii, într-o manieră informată și coerentă”, a declarat Ciprian Dinu, director de programe Europa FM.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS