Cristian Tudor Popescu l-a ironizat pe Cezar, reprezentantul României la Eurovision, în Deşteptarea

Editorialistul Cristian Tudor Popescu a cântat refernul piesei ‘It’s my life’ şi a avut un comentariu acid la adresa piesei care ne va reprezenta în acest an în cel ami popular concurs muzical din Europa – Eurovision.

Cezar Ouatu se încordează în fălci şi extrage de undeva din zona tiroidei un soi de triluri de bibiloi sugrumat’, a comentat Cristian Tudor Popescu piesa care va reprezenta România la Eurovision 2013, în emisiunea ‘Deşteptarea’ de joi.

După ce a cântat refrenul piesei lui Cezar, Cristian Tudor Popescu a comentat: ‘E muncă în toată regula acolo, de la mărul lui Adam în sus. Ba poate că şi diafragma, stomacul, duodenul îşi aduc aportul la canoneala asta de subţire. Cred că numele de familie al tânărului Cezar, Ouatu, ţine de predestinare. Pare că, într-adevăr, la capătul acestei desfăşurări sonore ar trebui să rezulte un ou’.

Click aici pentru a-l asculta pe Cristian Tudor Popescu în Deşteptarea

Cezar va reprezenta România la Malmö, Suedia, la concursul Eurovision. Cezar a câştigat finala Eurovision România 2013, după ce a obţinut cele mai multe puncte în urma cumulării votului publicului şi al juriului, în show-ul transmis pe 9 martie, în direct la postul public.

Cine este Cezar

Cezar s-a născut într-o familie de muzicieni, studiind pianul de la vârsta de 6 ani. A terminat liceul de muzică CARMEN SYLVA din Ploieşti, apoi secţia canto clasic la Conservatorul G.Verdi din Milano, una dintre cele mai importante şcoli de muzică din lume. A câştigat premii la importante concursuri internaţionale de canto în Barcelona, Dresda, Milano, Monaco, San Marino.

Are o carieră de peste 10 ani în lumea operei internaţionale, cu spectacole în cele mai mari săli şi teatre din lume. Din 2012, a decis să abordeze genul pop opera, îmbinând cele două genuri, într-un concept inovativ şi original pe plan mondial.

Pentru anul 2013, Cezar are deja în plan două colaborari internaţionale de anvergură, alături de Andrea Bocelli şi Angela Gheorghiu, urmând ca în acelaşi an să lanseze un single scris special pentru el de legenda muzicii electronice, Vangelis.