Confidenţialitate

Cristian Tudor Popescu, despre vaccinare: Când e moca și nu se găsește, se înghesuie lumea | VIDEO

Interesul crescut al românilor față de vaccinarea anti-COVID a crescut în ultima perioadă, iar Cristian Tudor Popescu a declarat, la Piața Victoriei, că oamenii vor se vaccineze într-un număr tot mai mare întrucât numărul deceselor cauzate de infecția cu SARS-CoV-2 crește de la o zi la alta:

„Sunt aproape 20.00 de morți, deja aproape că nu mai există o persoană care să nu fi auzit, toată lumea a auzit cel puțin de un caz de deces din pricina COVID. Și acest lucru contribuie la faptul că oamenii vor să se vaccineze acum și, în ciuda prostiilor de comunicare ale autorităților, e destul de limpede că nu se moare de la vaccinul ăsta.”

Mai mult decât atât, gazetarul spune că interesul românilor față de vaccinul anti-COVID este dat și de un alt aspect:

„În momentul în care a îndeplinit cele două condiții, e moca și nu se găsește, se înghesuie lumea, musai ne trebuie, din această cauză.”

Pe de altă parte, Cristian Tudor Popescu a comentat și afirmația premierului Florin Cîțu, prin care i-a îndemnat, luni, pe profesori să se vaccineze anti-COVID. Gazetarul spune însă că este o reacție târzie:

„Nu mai e cazul acum să le spui profesorilor să se vaccineze. Acum e cât se poate de clar, nu sunt suficiente vaccinuri, oamenii vor. Domnul Cîțu o aruncă spre profesori, problema e la domnul Cîțu, la Sănătate, la Guvern. Să vină vaccinurile, să vedem noi că profesorii nu vor să se vaccineze.”

Urmăriți în continuare emisiunea integrală: