Cristian Tudor Popescu, despre meciul Simonei Halep: ”Servește Simona, în acest turneu, poate cel mai bine de când o știu eu”

Cristian Tudor Popescu apreciază că Simona Halep este capabilă sa facă o surpriză azi în meciul cu Serena Williams.

”Servește Simona, în acest turneu, poate cel mai bine de când o știu eu. Are un prim serviciu constant, puternic, exercită presiune asupra adversarei și-n felul acesta i-a răpit posibilitatea lui Venus să-și folosească altă armă, foarte periculoasă: returul.

Nu i-a arătat serviciul 2 Simona. A servit mai mereu cu primul, foarte bine, și din nou, iată, o situație în care Venus lovește bine așezată, de pe picioare, cu pregătire, cum e la retur, i-a fost refuzată marii campioane”, a comentat scriitorul și gazetarul Cristian Tudor Popescu îaninte de startul meciului dintre SIMONA HALEP și SERENA WILLIAMS.

Cristian Tudor Popescu mai crede și că Simona Halep ”este aproape la capacitatea ei maximă de deplasare în acest moment și care este, probabil, cea mai bună din circuit. De aceea a putut s-o miște, s-o oblige pe puternica, pe masiva Venus Williams, care are, totuși, 38 de ani, să lovească din alergare, insuficient pregătită, s-o pună în criză de timp”.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS