Confidenţialitate

Cristian Tudor Popescu: A început eliberarea României de frica de a fi liberă | AUDIO

A început eliberarea României de frica de a fi liberă, așa cataloghează gazetarul Cristian Tudor Popescu semnalul dat de electorat la alegerile locale, în condițiile în care PSD a pierdut multe mandate, în localități și județe în care de ani buni era mereu câștigător.

“PSD a întruchipat vreme de 30 de ani frica românilor de a fi liberi. Îngăduiți-mi să trăiesc speranța asta: a început eliberarea României de frica de a fi liberă. Să pice Marian Oprișan, aceasta este, după părerea mea, un simbol mai puternic decât înfrângerea Gabrielei Firea.

Vă imaginați în 1990 să câștige primării persoane care vorbesc românește așa cum vorbește Clotilde Armand sau Dominic Fritz, la Timișoara? Nici nu apucau să se treacă pe lista de candidaturi”, a declarat Cristian Tudor Popescu, la Europa FM.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Cristian Tudor Popescu a fost întrebat în emisiunea Deșteptarea ce părere are despre Nicușor Dan, cel care a câștigat primăria Capitalei.

“În primul rând, nu e băgat în rețele de tip cvasi-mafiot, așa cum este cazul cuplului Pandele. Este, în mod evident, un om de o calitate umană net superioară contracandidatei sale, Firea.

Cred că, în ultimă instanță, asta a și contat. Gabriela Firea n-a făcut acum decât să-și exhibe la maximum caracteristicile pe care le are din ființarea ei, de mahalagioaică”, a spus Cristian Tudor Popescu, în Deșteptarea.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.