Cristian Ghinea candidează din partea USR pentru prima dată pentru un loc în Parlament – VIDEO

În campania electorală, Europa FM  își propune să invite în studiourile sale  cât mai mulți candidați la alegerile parlamentare. Sunt aproape 6.500 de persoane care doresc să ajungă deputați sau senatori. În final, 466 vor fi aleși pentru a ne reprezenta în Parlament în următorii patru ani.

În următoarele patru săptămâni, Anca Grădinaru va discuta cu o parte dintre candidați în cadrul unor interviuri electorale pe care le veți putea viziona la adresa www.alegeri.europafm.ro.

Dacă doriți să le adresați întrebări candidaților, le puteți trimite la adresa alegeri@europafm.ro sau prin mesaj privat pe pagina de Facebook Știrile Europa FM.

Cristian Ghinea, fostul ministru al Fondurilor Europene, candidează pentru prima dată pentru un loc în Parlament.  El se află pe locul 2 pe lista candidaților Uniunii Salvați România la Camera Deputaților, la București.

La Interviurile electorale, Cristian Ghinea a declarat că dacă USR va intra în Parlament, nu va face nicio alianță cu partidele politice, optând pentru susținerea directă a lui Dacian Cioloș, în cazul în care acesta va fi desemnat din nou, premier.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS