Crin Antonescu la DNA Ploiești

Crin Antonescu a fost citat in calitate de martor, in aceasta dimineata la sediul DNA din Ploiești. El este așteptat să dea declarații în dosarul în care, Alina Petre, fosta noră a lui Virgil Măgureanu a făcut un denunț împotriva sa.

 

Am venit să discut cu procurorii despre denunțurile mincinoase despre care ați discutat la adresa mea, este declarația pe care senatorul Crin Antonescu a făcut-o la Ploiești, la intrare în sediul DNA.

Denunțul depus, în urmă cu două luni,  de fosta noră a lui Virgil Măgureanu se referă la un apartament subevaluat pe care fostul președinte al Senatului l-a cumpărat de la fiul fostului sef al Șerviciului Român de Informații, Virgil Măgureanu.

Alina Petre, susținea în declarațiile sale, că senatorul Crin Antonescu și-ar fi cumpărat  apartamentul din Capitală la un preț mult mai mic decât cel al pieței, diferența de bani fiind acoperită de o societate privată.

Apar acum informații noi, venite pe surse, conform cărora acest apartament ar fi fost plătit aproape integral de un controversat om de afaceri despre care se spune că ar fi unul dintre liderii așa zisului Grup de la Monaco.

De altfel, aceleași surse au precizat că ieri, procurorii DNA Ploiești au făcut mai multe percheziții în Capitală și la sediile firmei Monolit, controlată de omul de afaceri.

Procurorii DNA verifică acum dacă informațiile oferite de Alina Petre se confirmă, iar Crin Antonescu și soția sa au fost citați să explice modalitatea în care au intrat în posesia acelui apartament de lux.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS