Crin Antonescu: Dacă Victor Ponta câştigă alegerile, vom avea un preşedinte prefăcut, mincinos şi slab

Cu o zi inaintea alegerii presedintelui, PSD si Partidul Liberal Reformator condus de Calin Popescu Tariceanu au refacut Uniunea Social Liberala. E o varianta updatata, insa care il determina pe fostul presedinte liberal Crin Antonescu sa mearga duminica la vot , dar nu ca sa-l voteze pe Victor Ponta.

Intr-o interventie la Realitatea TV, Antonescu a explicat ce ne asteapta cu Victor Ponta ajuns presedinte: ‘dacă domnul Ponta câştigă aceste alegeri, vom avea un preşedinte prefăcut, mincinos şi slab.

Or asemenea oameni sunt periculoşi atunci când conduc pentru că prima condiţie a unui lider este aceea de a avea curajul să spună: «eu sunt acesta, într-acolo vreau să mergem, urmaţi-mă».

Dincolo de toată propaganda pe care Ponta şi PSD şi presa anexată au făcut-o, mă tem că, dacă Victor Ponta câştigă preşedinţia României, vom avea o continuitate a ceea ce a însemnat sistemul băsist, cu toate abuzurile sale, cu toată demagogia sa, cu formele sale: prefăcătorie, inducere în eroare a unei întregi naţiuni.’