Crima din Centrul Vechi – incendiul din luna iunie a fost provocat pentru a masca o crima

Patronul unui restaurant din Centrul Vechi al Capitalei a fost ridicat, astazi, după ce, la jumătatea lunii trecute, l-ar fi omorât pe managerul localului şi ar dat apoi foc unui apartament situat deasupra restaurantului. Asta pentru a crea impresia că victima a murit în incendiu, susţin surse din Poliţie.

În cursul zilei de ieri, într-un apartament situat deasupra unui restaurant de pe strada Gabroveni, care a ars în noaptea de 17 spre 18 iunie, a fost găsit cadavrul unui bărbat, înfăşurat într-un material textil. Dupa verificări, anchetatorii au constatat că victima nu a murit în incendiu, ci a fost ucis.

Poliţiştii Serviciului Omoruri au stabilit că este vorba despre managerul restaurantului, dat disparut încă din 13 iunie. Conform anchetatorilor, crima ar fi fost comisă chiar de patronul localului, care l-ar fi ucis pe manager ca urmare a unui conflict izbucnit pe marginea unor neînţelegeri legate de bani.

După ce ar fi comis omorul, patronul ar fi dat singur foc locuinţei, iar când pompierii au stins focul, acesta a ars cadavrul în altă parte. Apoi l-a adus în apartament pentru a crea impresia că acesta a murit în incendiu. Focul a izbucnit în noaptea de 17 spre 18 iunie, iar pompierii au intervenit atunci cu 10 autospeciale.