Confidenţialitate

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit într-un accident rutier

UPDATE: Trupul creatorului de modă Răzvan Ciobanu a fost găsit lângă mașina pe care o conducea, fiind aruncat, din cauza vitezei, în afara autoturismului. Acesta a fost găsit de un localnic, luni dimineața, în jurul orei 7, potrivit Mediafax.

„Cu exactitate se va ști ora decesului după autopsie. La această oră nu știm la ce oră s-a produs accidentul”, a spus Andreea Muntean, purtătorul de cuvânt al Poliției Constanța.

Primele cercetări arată că mașina condusă de creatorul de modă a mers pe drumul de pământ aproximativ un kilometru, din drumul județean, înainte să se oprească.

Polițiștii sunt la fața locului și fac verificări pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs evenimentul rutier.

 

Creatorul de modă – Răzvan Ciobanu a murit în această  dimineață într-un accident rutier produs  în județul Constanța, la ieșirea din Săcele spre Năvodari, pe DN 22 B.

Acesta era singur în mașină.

Din primele date, din cauza vitezei, creatorul de modă a pierdut controlul volanului, a ieșit de pe carosabil, lovind mai mulți copaci. Polițiștii au declanșat o anchetă.

„A fost un accident rutier grav, la ieșire din localitatea Săcele spre Năvodari, pe DN 22 B. Este o autoaccidentare, pe fondul neadaptarii vitezei. Un bărbat de 43 de ani, a condus un autoturism, a părăsit partea carosabilă și a acroșat copaci dintr-un stufăriș. Conducătorul auto a fost găsit decedat”, au anunțat reprezentanții Poliției Constanța.