Creativitate fără limite în materie de protest. Jocuri online cu PSD și Liviu Dragnea

După toate controversele și manifestațiile din ultima săptămână, președintele PSD Liviu Dragnea a devenit ținta numeroaselor glume făcute pe internet. Mai mulți internauți pricepuți au creat chiar jocuri online în care personaje principale sunt PSD-iștii și, în mod special, președintele lor, Liviu Dragnea.

 

 

Cel mai nou joc online în care este ironizat Liviu Dragnea, apărut joi , se numește Teleorpacman și este inspirat din celebrul joc al anilor 90, Pacman. Presupune ca, din tastatură, să-l îndrumi pe Liviu Dragnea să culeagă cât mai mulți bani și să se ferească de alte 4 personaje: Laura Codruța Koveși, președintele Iohannis, Uniunea Europeană și o pancartă pe care scrie Hoții.

În timpul jocului, te poți întâlni cu un alt personaj: Călin Popescu Tăriceanu, care îți oferă un bonus de puncte.

Un alt joc creat zilele acestea se numește Flappy Dragnea și este inspirat din celebrul joc online Flappy Bird. Personajul principal este tot Liviu Dragnea, cu care trebuie să depășești cât mai multe obstacole și să câștigi bani. Dacă te încurci, jocul îți afișează mesajul ”Te-au prins la furat. Mai bagă o fisă!”

Un al treilea joc nu se mai referă doar la Liviu Dragnea, ci la întreg Partidul Social Democrat. Se numește PSDInvaders, iar misiunea este de a opri invazia PSD asupra galaxiei.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS