Confidenţialitate

CRBL intră în rolul lui Mr. Feng în ”The Nut Job 2: Nutty by Nature” – VIDEO

Dacă în versiunea originală a animaţiei personajul Mr. Feng este dublat de Jackie Chan, cel care s-a încumetat să accepte provocarea unui asemenea rol în versiunea dublată a filmului din România este CRBL.

”Fiica mea Alessia a fost cea mai bucuroasă atunci când a aflat că interpretez un şoricel căruia îi poţi spune că este oricum numai drăguţ nu şi asta pentru că face numai trăznăi. Sunt un şoarece de distrugere în masă. Cum Mr. Feng scapă basma curată din toate situaţiile, pot spune că mă regăsesc în personaj”, a declarat CRBL despre personajul său şi experienţa colaborării în cadrul animaţiei ”Nut Job: Goana după alune”

Tot în versiunea dublată a filmului care va rula în cinemtografele din România, Adelina Pestriţu îi imprumută vocea veveriţei Andie.

În noua aventură animată ”The Nut Job 2: Nutty by Nature” (”Nut Job: Goana după alune”) năzdrăvana veveriţă Surly şi simpaticul său prieten, şoricelul Buddy, se întorc pe marile ecrane cu o nouă aventură prin oraş, în căutare de alune şi peripeţii de toate felurile.

Liniştea vieţuitoarelor din Liberty Park este acum ameninţată de planurile expansioniste ale primarului care vrea să înlocuiască colţul de natură din centrul oraşului cu un parc de distracţii zgomotos. Pentru a-şi salva căminul, Surly şi prietenii lui trebuie să ia rapid măsuri.

Animația ”Nut Job: Goana după alune”, distribuită în România de Vertical Entertainment, va ajunge în cinematografele din ţară din 25 august.