Craiova: PSD scoate în stradă mii de membri de partid în memoria Regelui Mihai I

Protestele împotriva așa-numitului „stat paralel” s-au transformat într-o acțiune de comemorare a Regelui Mihai I. Așa a decis PSD Craiova, care a mobilizat azi mii de persoane în oraș. Ministrul Muncii, Olguța Vasilescu, a fost în prima linie a mitingului de la Craiova.

PSD Dolj a mobilizat astăzi toți primarii și consilierii din județ pentru o acțiune de comemorare a Regelui Mihai I. Mii de oameni – aproximativ 8000 potrivit organizatorilor – s-au adunat în Piața Tricolorului din Craiova, au depus coroane de flori și s-au închinat la bustul regelui Mihai.

„Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Dolj, împreună cu conducerea tuturor structurilor județene si locale, primari, consilieri județeni, municipali și locali, vor aduce un ultim omagiu Majestății Sale Regele Mihai I al României, duminica, 10 decembrie 2017, ora 11:00. Depunerea de flori și candele va avea loc la bustul Majestății Sale Regele Mihai I al României.” PSD Dolj  

Corespondenta Europa FM în Craiova, Ana Maria Constantinescu:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Ministrul Muncii, Olguța Vasilescu, a explicat motivele pentru care PSD a decis să organizeze o asemenea manifestare: faptul că, printre decretele semnate de Majestatea Sa s-au numărat și cele referitoare la înființarea Universității din Craiova și a Filarmonicii Oltenia.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS