Confidenţialitate

Craiova: Bolnavii de la Spitalul de Urgență se plâng de mâncarea primită. Firma care asigură hrana va fi verificată de OPC și DSP

Firma care asigură hrana pacienților Spitalului de Urgență din Craiova va fi verificată de Protecția Consumatorului și Direcția Sanitară. Pacienții s-au plans de calitatea hranei. Conducerea spitalului vrea să înființeze un departament de dietetică ce ar urma să verifice meniurile.

Pacienții Spitalului Clinic Județean de Urgență din Craiova s-au plâns de mai multe ori de calitatea mâncării primite. Sesizările au ajuns și la managementul spitalului, ultima de la Secția de Pediatrie, fiind vorba despre meniul destinat mamelor care sunt internate aici cu copiii.

Conducerea spitalului a sesizat Protecția Consumatorului și Direcția Sanitar-Veterinară, iar inspectorii vor merge în control la firma care furnizează hrana.

Managerul unității medicale spune că le-a atras atenția de mai multe ori reprezentanților societății atât cu privire la modul de preparare și distribuire a hranei, cât și la meniurile stabilite pentru pacienții spitalului, dar nu s-au luat măsuri, așa că nu exclude posibilitatea rezilierii contractului.

Între timp, la spital va fi înființat un departament de dietetică.

Acesta ar urma să verifice toate meniurile destinate pacienților și aparținătorilor.