Costume impresionante la Liberty Parade 2015 – GALERIE FOTO

Liberty Parade este an de an locul unde oamenii, în special tineri, se eliberează de orice prejudecăți și învață să-și depășească limitele timp de o zi și o noapte. Evenimentul începe printr-o Caravană a libertății, în Olimp, care se oprește pe plaja dintre Venus și Saturn unde fiecare se dezlănțuie pe ritmurile de muzică electronică. Anul acesta, Liberty Parade a reușit să adune pe parcursul unei seri peste 70.000 de persoane, multe venind pregătite să impresioneze prin costume sau atitudine.

Show-ul din 2015 – TRANSFORMAREA – a cuprins, pe lângă cei 18 DJ care au încins atmosfera în caravană și pe scenă, spectaculoase focuri de artificii care au marcat mai multe momente din line-up, proiecţii senzaţionale, lasere, confetti şi efecte speciale comparabile cu marile spectacole internaţionale de gen.

Pe www.radio21.ro/libertyparade2015/ sunt disponibile pentru download gratuit mixurile aplaudate de zeci de mii de oameni pe plaja dintre Venus și Saturn, alături de galerii foto și alte informații.