Confidenţialitate

Cosmetice coreene – beneficiile măștilor de țesut (P)

Produsele coreene sunt renumite datorită complexului de ingrediente organice, ce stau la baza formulelor de îngrijire. În mare parte, cremele, măștile, serurile, gelurile și alte remedii cosmetice nu conțin componente nocive, care ar putea dăuna sănătății pielii.

Probabil principalul avantaj al produselor cosmetice coreene este că poporul coreean acordă o importanță majoră sănătății pielii. Când menții un aspect radiant al tenului, nu ai nevoie de o mulțime de produse cosmetice decorative pentru mascarea tuturor imperfecțiunilor. Pielea frumoasă și sănătoasă este principalul atu al oricărei femei.

Drept urmare a fost dezvoltat un sistem de îngrijire coreean în mai multe etape, în care fiecare pas joacă un rol special. Curățare, tonifiere, nutriție, hidratare – o îngrijire atât de aprofundată permite pielii să rămână întotdeauna tânără, frumoasă și, cel mai important, sănătoasă.

Producătorii coreeni nu se tem să experimenteze, așa că probabil toată lumea este deja obișnuită cu astfel de ingrediente în produsele cosmetice asiatice, cum ar fi mucină de melc, venin de șarpe, proteine ​​din pânză de păianjen, extract de cuib de rândunică și chiar grăsime de crocodil! Aceste ingrediente unice au un efect minunat asupra pielii.

Diferența fundamentală dintre măștile de țesut și cele de gel este că primele au o concentrație mare de ingrediente utile, deci oferă un efect instantaneu. Întinerește, favorizează regenerarea celulară, calmează iritațiile, uniformizează tonusul și, cel mai important, este potrivită atât pentru pielea tânără, cât și pentru cea îmbătrânită.

Aceste produse hrănesc și hidratează în profunzime pielea, fiind potrivite pentru aplicarea sa înainte de somn, cât și dimineața înainte de machiaj. În plus, este extrem de convenabil de utilizat! Are la bază o țesătură formată din fibre fine naturale sau de hidrogel, impregnată cu ser din ingrediente naturale.

Studiile dermatologice au demonstrat că măștile de țesut acționează de două ori mai bine decât serurile active și sunt de patru ori mai eficiente decât cremele în format tradițional. Dar pentru ca toate aceste efecte să apară, este indicat să le utilizați o dată sau de două ori pe săptămână.

Compoziția include, de asemenea, uleiuri nutritive, antioxidanți, vitamine, oligoelemente, extracte din plante, precum și substanțe care rețin umezeala în straturile superioare ale dermei. În special, măștile pe bază de alge marine, argilă, aloe, rodie și cărbune cosmetic sunt considerate cele mai populare.

Măștile cu extract de rodie

Prezintă efecte antioxidante și anti-îmbătrânire, normalizează producția de sebum, oferă protecție antimicrobiană a stratului superior, crește elasticitatea, îndepărtează pistruii și zonele pigmentate. Datorită conținutului ridicat de acid ascorbic, fitoestrogeni, fier și calciu, masca declanșează procesele naturale de producere a colagenului și previne îmbătrânirea timpurie.

Măști Negre

Conține cărbune, care se distinge prin proprietăți pronunțate de curățare. Literal „scoate” diferite particule poluante din epidermă, oferind un aspect îngrijit și proaspăt. Au devenit o adevărată tendință de frumusețe în lupta împotriva strălucirii uleioase, a punctelor negre. Nivelează perfect structura, făcând-o netedă și mată.

Măști cu aloe vera

O soluție minunată pentru pielea uscată, normală și sensibilă. Hidratează și ameliorează senzațiile de iritație și roșeață. Extractul de aloe oferă, de asemenea, proprietățile antiseptice și astringente necesare după peeling pe vreme geroasă.

Măști pe bază de colagen

Măștile cu această componentă stimulează sinteza colagenului propriu, datorită căreia microrelieful este netezit, tonifiat și elastic.

Produsul este impregnat cu un lichid special, a cărui compoziție determină gama de efecte cosmetice. Măștile sunt vândute în ambalaje individuale și concepute în special pentru o singură utilizare, mai rar pentru o dublă utilizare.