Corneliu Vadim Tudor îl va susţine pe Victor Ponta la prezidenţiale

Liderul PRM a obținut, în primul tur al alegerilor prezidențiale, 3,68% din voturi.

Corneliu Vadim Tudor a anunțat că îl va susține pe Victor Ponta la prezidențiale, în baza unui protocol de colaborare încheiat între UNPR și PRM. Formaţiunile au încheiat prima alianță în vederea turului doi al alegerilor prezidențiale.

În opinia președintelui Partidului România Mare, dacă Victor Ponta ajunge președinte, ‘nu vor mai ajunge la închisoare, pe nedrept, diverși politicieni’. ‘Să se termine cu arestările astea abuzive’, a spus C.V. Tudor, însoţit fiind în conferinţa de presă de primarul sectorului 2, Neculai Onţanu.

Şeful PRM a calificat drept o ‘ruşine’ arestarea unui fost premier, referindu-se la Adrian Năstase, şi a unui vicepreşedinte al Camerei Deputatilor, anume Viorel Hrebenciuc, care ‘are pacatele lui, dar a avut şi merite’. În opinia sa, ‘treaba cu pădurile’, respectiv acuzaţia adusă de DNA lui Viorel Hrebenciuc, ‘e o comicărie’.

Corneliu Vadim Tudor consideră că este necesară şi o lege a amnistiei, deoarece ‘sunt mulţi oameni închişi pe nedrept’.

CVT a admis că nu a avut mereu cuvinte de laudă la adresa lui Victor Ponta.

Potrivit rezultatelor finale anunțate de Biroul Electoral Central, Corneliu Vadim Tudor a obținut duminică, în primul tur al alegerilor prezidențiale, 3,68% din voturi.