Confidenţialitate

Cornel Patrichi a murit din cauza cancerului

Coregraful Cornel Patrichi s-a stins din viaţă, marţi, în locuinţa sa din Bucureşti. În utimii ani, Cornel Patrichi  s-a luptat cu o formă de cancer pulmonar.

Cunoscut în ultima perioadă şi  drept jurat la showul TV “Dansez pentru tine”, Cornel Patrichi  a fost diagnosticat in urma cu cinci ani cu cancer pulmonar şi în mai multe rânduri părea că a reuşit să învingă boala, pentru ca în urmă cu câteva zile starea lui să se înrăutăţească accentuat.

”Nu face bine. Are o anemie severă, lucrurile s-au complicat. Sună telefoanele în casă ca la balamuc. Medicii nu au spus lucruri bune. Este conștient, așa, câteodată”, spunea Cornelia Patrichi, soţia artistului, zilele trecute.

Potrivit spynews.ro, băiatul lui Patrichi a venit de urgenţă în ţară din Italia, la finalul săptămânii trecute, pentru a apuca să-şi vadă tatăl şi a-şi lua rămas-bun de la acesta. Soţia coregrafului a declarat pentru sursa amintită că fiul lor avea rezervat bilet de avion pentru a veni în ţară sâmbătă, însă doctorul  i-a spus că ar fi bine ca băiatul să vină cât mai repede acasă.

Coregraful Cornel Patrichi a încetat din viață la vârsta de 72 de ani.