Cornel Ilie despre Live pe Plajă: „Orice artist care vine acolo este luat în braţe, dus pe braţe” – VIDEO

În  Weekendul VUNK la Europa FM, Cornel Ilie povesteşte despre momentele petrecute la Europa FM Live pe Plajă din 2016, atunci când peste 200.000 de spectatori s-au adunat pe plaja dintre Venus şi Saturn, la cel mai mare eveniment de pe litoralul românesc.

„Este o parte din CV-ul nostru, cel puţin de anul trecut încoace. Încă mai scrie lumea ce tare a fost acolo. 

Extrem de multă lume ne-a văzut atunci, care poate au devenit fani cu ocazia acelui spectacol. E singurul moment în care poţi să te expui real cu alţi artişti şi să faci şi spectacol.

Lumea e în vacanţă, e relaxată, altfel absoarbe tot ce îi dai acolo, ajută foarte mult la tot spiritul spectacolului. Orice artist care vine acolo este luat în braţe, dus pe braţe. Pentru cel care urcă pe scenă este foarte important.

Vezi o mare de oameni, o ţară întreagă, şi deodată te simţi mult mai puternic şi mult mai valoros”, a declarat Cornel Ilie de la VUNK.

În această vară, trupa VUNK vine la Europa FM Live pe Plajă, organizat pe plaja dintre Venus și Saturn, pe 27, 28 și 29 iulie.

Cei mai în vogă artişti ai momentului vor oferi, timp de trei zile, un spectacol extraordinar atât pentru cei prezenţi pe plaja dintre Venus şi Saturn, cât şi pentru cei care vor urmări show-ul de la distanţă, pe www.europafm.ro.