Cornel Ilie de la trupa Vunk s-a căsătorit: “Am plâns de bucurie”

Cornel Ilie, solistul trupei Vunk, s-a căsătorit sâmbătă, 4 iulie, cu iubita sa, într-o ceremonie relaxată și ”cu foarte puține dintre tradițiile clasice”, a scris cântărețul pe blogul său.

”(…) împreună cu Eliza, am făcut un pas de oameni mari, bucurându-ne ca niște copii. S-au spus doi de ‘Da!’ cu voce tare și de alte multe ori din priviri. Ale noastre și ale celor care ne-au fost aproape. Cuvântul ‘familie’ acum înseamna ‘Fam ILIE’ ”, a scris Cornel Ilie pe blogul său într-un articol intitulat ”(Re)născut pe 4 iulie”.

Ceremonia și petrecerea au fost relaxate, solistul trupei Vunk și noua sa soție dorind să fie discreți și renunțând la multe dintre tradiții, inclusiv la furatul miresei. Cei doi și invitații au dansat în ploaie, au făcut baie în piscină îmbrăcați, au jucat fotbal și au privit focuri de artificii, povestește Cornel Ilie pe blog, unde recunoaște și că a plâns de bucurie la un concert-surpriză cu o trupă tribut pentru The Beatles, cu care a cântat piesele ‘Twist and shout’ si ‘Hey Jude’.