Cornel Ilie crede în videoclipul piesei ‘Pleacă’. Află bugetul clipului (AUDIO)

Solistul trupei VUNK a vorbit la Europa FM despre nominalizarea alături de Antonia la On Air Music Awards, premiile industriei muzicale româneşti care urmează să fie decernate pe 15 aprilie la Teatrul Naţional din Bucureşti.

Cornel Ilie a vorbit, luni, la Europa FM despre şansele pe care crede că le are trupa VUNK alături de Antonia la cele două categorii unde sunt nominalizaţi – Cel mai bun Pop-Rock şi Cel mai bun Videoclip. Ambele nominalizări la On Air Music Awards sunt pentru piesa ‘Pleacă’.

Artistul mărturiseşte în interviul acordat lui Toader Păun că piaţa românească de videoclipuri nu i se pare una prea generoasă şi că pentru ‘Pleacă’ a lucrat cu unii dintre cei mai buni oameni din industrie, profesionişti recunoscuţi în lumea filmului.

‘Bugetul se apropie undeva de 10.000 de euro. (…) Noi pentru producţia aceasta am vrut să lucrăm cu nişte profesionişti din cinema’, a spus Cornel Ilie. Întrebat dacă 10.000 de euro este un buget mare pentru un videoclip românesc, solistul Vunk s-a ferit să dea un răspuns, lăsând să se înţeleagă totuşi că pentru calitate trebuie să plăteşti.

Declaraţiile integrale făcute de Cornel Ilie le puteţi reasculta cu ajutorul plazerului din partea stânga a acestui articol.

În următoarele două săptămâni, zilnic, în ‘Europa Express’ şi ‘Clubul de Seară’ veţi cunoaşte câţiva dintre nominalizaţii On Air Music Awards.

Prima ediţie a On Air Music Awards va avea loc pe 15 aprilie 2013 în Sala Mare a Teatrului Naţional din Bucureşti. Invitaţii vor sosi pe covorul roşu începând cu ora 19:00 iar Gala va începe la 20:30.

On Air Music Awards este un proiect gândit pe termen lung, susţinut de Europa FM. On Air Music Awards îşi propune să pună în valoare cât mai multe genuri muzicale aflate la graniţa mainstream-ului, să implice şi creatori din alte domenii ale artei şi să sprijine dezvoltarea şcolilor de muzică cu tradiţie.

On Air Music Awards va acorda premii pentru următoarele categorii:

 1. Cel mai bun Pop Rock
 2. Cel mai bun Folk
 3. Cel mai bun Rock Alternativ
 4. Cel mai bun Dance
 5. Cel mai bun Hip Hop
 6. Cel mai bun debut
 7. Cel mai difuzat pe youtube
 8. Cel mai cautat artist pe Google
 9. Casa de productie a anului
 10. Compozitorul anului
 11. Cel mai bun Videoclip
 12. Cea mi buna voce masculuina
 13. Cea mai buna voce feminina
 14. Cel mai bun text in limba romana
 15. Cel mai bun live
 16. Artistul anului
 17. Promoterul anului 2012
 18. Ambasadorul anului
 19. Premiu pentru intreaga cariera

Pe lângă aceste categorii vor exista şi două premii speciale, acordate de organizatori.

Nominalizările au fost făcute pe baza difuzărilor radio/TV şi a propunerilor făcute de oameni de radio, jurnalişti, promoteri şi case de producţie.