Confidenţialitate

Copiii de la SOS Satele Copiilor au mers astăzi pentru prima oară cu T…RENul lui Moș Crăciun

Aproape 150 de copii au călătorit astăzi cu ‘T…RENul lui Moș Crăciun’ spre Sinaia, anunță CFR Călători care dă, astfel, startul sărbătorilor de iarnă.

Ajuns la a 4-a ediție, evenimentul ‘T…RENul lui Moș Crăciun’, o călătorie magică de o zi, este dedicat celor mici.

‘T…RENul’ este format din vagoane care poartă pentru o zi numele faimoșilor reni ai lui Moș Crăciun: Rudolf, Comet și Dancer.

CFR îi invită pe copii într-o călătorie magică și o atmosferă de sărbătoare, într-o lume plină de veselie și zâmbete cu și pentru copii, cu spectacol de magie, expoziție de desene, trenulețe electrice și cu povești din lumea minunată a copilăriei.

Invitații speciali ai evenimentului sunt micuții de la Casa de Copii SOS Satele Copiilor, mulți dintre ei aflându-se la prima lor călătorie cu trenul.

Pe parcursul călătoriei, copiii vor învăța că trenul este cel mai prietenos mijloc de transport cu mediul înconjurător și că regula de bază pentru a călători este aceea de a avea un bilet.
Aproape 150 de copii încep astăzi aventura de căutare a lui Moș Crăciun în călătoria cu trenul pe ruta București — Sinaia.

În așteptarea lui Moș Crăciun, timp de aproximativ șase ore, micuții vor participa interactiv la diferite acțiuni.

Vor vizita Saloanele Regale din București și Sinaia, expoziția de trenulețe electrice, se vor bucura de expoziția de desene organizată în tren, iar la întoarcere un călător special se va afla în tren alături de copii: Moș Crăciun.