Confidenţialitate

Copiii aflați în grija Fundației Principesei Margareta, sărbătoriți la Palatul Elisabeta

Copiii sprijiniţi de Fundaţia Principesa Margareta vor fi sărbătoriţi astăzi, între orele 15,00 – 16,30, la Palatul Elisabeta, cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului.

Potrivit FPMR, pentru a marca Ziua Internaţională a Copilului, în tradiţia ultimilor ani, Fundaţia a pregătit pentru micii invitaţi momente speciale.

“Copiii vor avea ocazia să cunoască istoria Palatului Elisabeta, într-un tur ghidat prin spaţiile pline de semnificaţii şi istorie. De asemenea, vor participa la ateliere creative şi vor transforma grădina Palatului într-un loc de joacă inedit”, precizează FPMR.

Fondul Special pentru Copii este un program național de asistență socială și acces la educație în sprijinul copiilor aflați în situații de viață dificile. Prin acest program, sunt ajutați copii din familii cu venituri reduse,  lăsați în îngrijirea rudelor, cu părinți bolnavi sau din familii care au în îngrijire mulți copii sau persoane cu handicap sever, din familii monoparentale, neglijați sau cu stare de sănătate în risc de a se deteriora.