Copiii a doi lideri PSD, numiți secretari de stat de premier. Unul este sociolog, altul portar

Fiul liderului PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, și cel al fostului lider al grupului PSD din Camera Deputaților, Ioan Munteanu,  au fost numiți secretari de stat de premierul Viorica Dancilă.

În timp ce Tudor Buzatu se va ocupa de implementarea parteneriatelor strategice ale României, Remus Munteanu va răspunde de problemele Tineretului și ale Sportului.

Primul este sociolog, al doilea a fost portar de fotbal.

Tudor Buzatu a fost numit secretar de stat în echipa Anei Birchall, vicepremier responsabil de parteneriatele strategice. Ana Birchall a fost aleasă deputat de Vaslui.

Potrivit propriului CV, Tudor Buzatu a fost director general la Centrul de Resurse pentru Afaceri Vaslui, o instituție subordonată chiar Consiliului Județean Vaslui, condus tatăl său.

Acesta din urmă a explicat că fiind vorba despre o funcție politică, nu vede nicio problemă în numirea fiului său secretar de stat.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Remus Munteanu, numit de premierul Viorica Dăncilă secretar de stat în Ministerul Tineretului și Sportului,a fost portar la cel puțin două echipe locale, potrivit presei locale.

Tatăl său a demisionat, în ianuarie, din Parlament și a invocat motive de sănătate, fiind urmărit penal pentru luare de mită.

Sursa foto: Facebook

 

 

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS