Copacul cu haine revine în Cișmigiu

Sâmbătă, la 12 în Cișmigiu, chiar la intrarea din fața Primăriei Capitalei se organizează din nou … Copacul cu haine.

Lucrurile care vor fi donate de această dată vor ajunge la copiii de la Asociația „Ana și Copiii”, unde sunt înregistrați aproape 300 de copii, cu vârsta cuprinsă între 3 și 18 ani.

Organizatorii evenimentului au făcut și o listă cu lucrurile necesare, multe dintre ele pentru școală. E vorba de ghiozdane și rechizite, dar și de produse de curățenie sau alimente.

Asociatia “Ana si Copiii” este o organizatie non-guvernamentala, apolitica si non-profit, care are ca scop prevenirea abandonului scolar si familial.

Desfasoara activitati in domeniul protectiei copilului si familiei, din anul 2007, in Bucuresti, Giurgiu, Calarasi, Buzau, Prahova si ajuta copiii proveniti din familii sarace in 3 mari proiecte care se afla in derulare: Centrul de zi Ana si Copiii, Centrul de Consiliere si Sprijin pentru Copil si Parinti si Centrul pentru Dezvoltarea Deprinderilor de Viata Independenta.
Apoi, cine vrea sa ne ajute la carat sacii cu haine din parc la masini, e binevenit. Nu trebuie sa stea pe toata perioada actiunii, ci doar cat doreste/poate.

Organizatori: Grupul Împreună rezistăm și CSR Group. Este nevoie și de voluntari care să ajute la sortarea hainelor, dar și să-i ajute pe copii la temele pentru școală.

copacul-cu-hainee

Foto: Facebook Copacul cu Haine

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS