Confidenţialitate

Cooperativa Agricola de Banat – Piața Lidl | AUDIO

Zilele acestea, Lidl România împreună cu Europa FM îți oferă cea mai bună recoltă de știri proaspete despre producătorii locali de fructe și legume din Piața Lidl. Așa că te invităm să treci pe proaspăt cu porția zilnică de știri gustoase românești din Piața Lidl.

Din grădinile producătorilor locali, roșiile românești gustoare și suculente, castraveții, ardeii, dovleceii și alte asemenea roade proaspete și delicioase ajung direct la tine pe masă, doar cu o simplă vizită în Piața Lidl. Toate acestea sunt produse și de fermierii din Cooperativa Agricolă de Banat care livrează zilnic pentru Lidl România. Cu o suprafață cultivată totală de 8 hectare, producătorul livrează în magazinele Lidl din țară aproximativ câte 200 de tone într-o lună de vară

Sperăm că ai gustat știrea, iar dacă vrei să afli mai multe informații despre alți producători români de fructe și legume, te invităm să mergi la Piața Lidl și să scanezi codul QR de pe lădițe, pentru a descoperi originea fructelor și legumelor și poveștile producătorilor locali, parteneri Lidl România.

Lidl – meriți să fii surprins!

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.