Confidenţialitate

Coolinaria: Sendviș cald cu ciuperci și cașcaval Delaco | VIDEO

Suntem la un pas de weekend și o să începem ziua cu o masă delicioasă: sendviș cald cu ciuperci și cașcaval.

Ai nevoie de câteva ingrediente: pâine, ciuperci, cașcaval, unt și un sos pesto care echilibrează perfect gustul. În maximum 15 minute, brunchul este gata. Atunci când îți place să gătești, uiți de timp.

Fie că vorbim despre un sendviș cald cu ciuperci sau de un sendviș cald cu șuncă, ai nevoie de trei ingrediente principale: pâine, cașcaval care se topește și leagă celelalte ingrediente între ele și untul care rumenește ușor sendvișul pe exterior. Pe lângă acestea poți să pui în sendviș orice alt ingredient, ca de exemplu ciuperci și sos pesto.

Sendvișul cald se face cel mai simplu într-o tigaie. Faci rapid un sendviș cu ce vrei tu, îl ungi pe exterior cu unt și îl pui în tigaie câteva minute pe fiecare parte. Devine rumen la exterior, iar în interior cașcavalul se topește și unește toate ingredientele.

Ingrediente pentru sendviș cald cu ciuperci și sos pesto:

  • 4 felii pâine
  • 3 ciuperci mari
  • 6 felii cașcaval Delaco Desenviș
  • 20 grame unt
  • 1 lingură ulei
  • sos pesto (câteva frunzulițe de busuioc, câteva frunzulițe de pătrunjel, un cățel de usturoi și o lingură de ulei de măsline)

Mod de preparare:

Toacă ciupercile în felii mari. Pune într-o tigaie o lingură de ulei, ciupercile tocate, sare și piper. Lasă tigaia la foc mediu, până când ciupercile se rumenesc ușor. Toacă mărunt busuiocul, pătrunjelul și usturoiul. Pune totul într-un borcan mic, adaugă uleiul de măsline și agită bine sosul.

Acum este timpul să așezăm ingredientele în sendviș. Unge o felie de pâine cu sos pesto, adaugă ciuperci, felii de cașcaval și cealaltă felie de pâine deasupra.

Unge sendvișul la exterior cu unt. Așează-l în tigaia încinsă, câteva minute pe fiecare parte, până când cașcavalul se topește și sendvișul devine rumen la exterior.

Servește sendvișurile calde. O zi reușită de weekend începe cu Delaco Desenviș!