Confidenţialitate

Coolinaria: Rețetă de pizza cu Mozzarella Delaco | VIDEO

Când facem pizza acasă putem da frâu liber imaginației. Celor mai ambițiosi le recomand să își facă singuri blatul, se găsesc pe net rețete pentru toate gusturile, de la celebrul blat napoletan la cel pufos, american.

Cheia secretului la pizza este sa folosesti sos făcut din roșii gustoase și mozzarella de bună calitate, cum este Delaco, din care sa pui fără sa te zgârcești. Noi, ăștia din echipa Deșteptarea, când comandam pizza, de cele mai multe ori cerem extra mozzarella, tocmai pentru ca brânza asta face diferența dintre o pizza bună și una excepțională.

Mai departe, eu vă recomand sa încercați pizza cu rucola și prosciutto crudo, peste care să așterneti la final și câteva petale de parmezan.

Lui Vlad îi place cel mai mult pizza cu cârnat tocat si răspândit, feliuțe subțiri de ceapă roșie și un ou spart in mijloc, iar mozzarella așezată de jur împrejurul oului.
George preferă pizza quattro formaggi cu extra topping de salam. Iar în privința celor 4 brânzeturi, alege întotdeauna cand își face propria pizza mozzarella, gruyere, gorgonzola si camembert.

Rețeta completă cu care nu poți da greș poate fi găsită și pe site-ul www.delaco.ro, dar și pe canalul de YouTube Delaco Romania.

Rețeta din Deșteptarea este prezentată de Mozzarella Delaco.

Mozzarella Delaco este făcută special pentru preparate calde. Brânză mozzarella maturată e apropiată ca textură de binecunoscutul cașcaval. O recomandăm în special pentru sendvișuri, paste, lasagna și bineînțeles, pizza. Datorită texturii sale mai ferme, se lucrează foarte bine cu ea în bucătărie: se taie și se răzuie ușor, iar în final se topește apetisant peste gustările pregătite.