Confidenţialitate


Coolinaria: Pui Kiev (AUDIO)


Se lasă untul la temperatura camerei, într-un castron, până se înmoaie. Se adaugă după gust, usturoi pisat, sare, piper şi mărar. Se rulează într-o folie de plastic şi se bagă la frifgider o oră, până se întăreşte.

Se face pe lungimea pieptului de pui (partea mai groasă) un buzunar şi se bagă batonul de unt. Se dă pieprul de pui prin făină, ou şi pesmet, ca un şniţel şi se rumeneşte pe ambele părţi în ulei încins (un minut- două), apoi se dă la cuptor (200 de grade), de preferinţă pe un grătar, 10-15 minute.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Garnitură: piure, murături.

Merge cu un Cabernet Sauvignon.

 

foto: jamilacuisine.ro


Ultimele stiri
În Prahova, instalaţiile sunt umplute cu apă, de vineri, la ora 23.00. Prin mesaje RoAlert populația e sfătuită…

Directorii de școli și inspectorii școlari vor fi schimbați anul viitor, iar concursurile ar urma să aibă loc…

Mai multe cluburi din SuperLiga României îi cer lui Nicușor Dan să nu promulge legea care stabilește că…

Un susținător al lui Călin Georgescu, obligat de instanță să achite 50.000 de lei daune morale unui bărbat…

Legea Nordis, promulgată de președintele Nicușor Dan: „Sumele plătite de cumpărători nu pot fi folosite în alte scopuri…

Percheziții ale Parchetului European la Primăria Târgu Jiu. Cercetările au legătură cu unele achiziții făcute în școli cu…

Premierul Bolojan: „Foarte posibil, din această seară alimentarea cu apă menajeră va fi reluată în Prahova. Despre responsabili: „Dacă…

ÎCCJ explică de ce a atacat a doua oară la CCR legea privind pensiile magistraților. Purtătorul de cuvânt…

5 idei de pijamale perfecte pentru o seară de film acasă (P)

Grupul parlamentar „Pace – Întâi România” a depus o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Bolojan. Ninel Peia l-a…