Confidenţialitate


Coolinaria: Mousse la pahar cu DELACO MascarponeChoco | AUDIO


Coolinaria: Mousse la pahar cu DELACO MascarponeChoco | AUDIO

La Coolinaria, Vlad, George și Luca ne arată cum să preparăm o rețetă delicioasă de Mousse la pahar cu DELACO MascarponeChoco.

Blat

• 200 g biscuiți
• 70 g unt

Crema

• 250 g MascarponeChoco Delaco (1 cutie)
• 250 ml frișcă lichidă
• 50 g zahăr pudră

Glazură

• 200 g ciocolată cu lapte
• 150 ml frișcă lichidă

Blat:

Se mărunțesc biscuiții și se amestecă cu untul topit.

Crema:

Se mixează toate ingredientele împreună până se obține o compoziție stabilă.

Glazură:

Se încălzește frișca și se toarnă peste ciocolată. Se lasă cinci minute, apoi se amestecă. Desertul se montează în pahare de diferite forme. Ornează cu fructe proaspete și lasă desertul la frigider pentru aproximativ o oră.

Rețetă recomandată de #Arts_and_tarts

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Ultimele stiri
Premierul Bolojan, despre criza apei din Prahova: „Foarte posibil, din această seară alimentarea cu apă va începe să…

ÎCCJ explică de ce a atacat a doua oară la CCR legea privind pensiile magistraților. Purtătorul de cuvânt…

5 idei de pijamale perfecte pentru o seară de film acasă (P)

Grupul parlamentar „Pace – Întâi România” a depus o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Bolojan. Ninel Peia l-a…

Grecia: Consecințele furtunii Byron în sud-estul Greciei. Străzi inundate și drumuri blocate în Atena. Școlile au fost închise…

Centrala electrică de la Brazi a fost repornită, însă funcționează la capacitate redusă. Ivan: „Suntem pregătiți pentru a…

România în Direct. Alegerile din București. Cine poate repara orașul? | VIDEO

Secţiile Unite ale Curții Supreme sesizează CCR cu privire la proiectul de lege privind pensiile magistraților

STUDIU: 65% dintre români se așteaptă la cheltuieli mai mari de Crăciun față de anul trecut | AUDIO

Furnizarea apei va fi reluată în județul Prahova în următoarele zile, anunță prefectul județului. DSP a prelevat probe…