Confidenţialitate


Coolinaria: Mousse la pahar cu DELACO MascarponeChoco | AUDIO


Coolinaria: Mousse la pahar cu DELACO MascarponeChoco | AUDIO

La Coolinaria, Vlad, George și Luca ne arată cum să preparăm o rețetă delicioasă de Mousse la pahar cu DELACO MascarponeChoco.

Blat

• 200 g biscuiți
• 70 g unt

Crema

• 250 g MascarponeChoco Delaco (1 cutie)
• 250 ml frișcă lichidă
• 50 g zahăr pudră

Glazură

• 200 g ciocolată cu lapte
• 150 ml frișcă lichidă

Blat:

Se mărunțesc biscuiții și se amestecă cu untul topit.

Crema:

Se mixează toate ingredientele împreună până se obține o compoziție stabilă.

Glazură:

Se încălzește frișca și se toarnă peste ciocolată. Se lasă cinci minute, apoi se amestecă. Desertul se montează în pahare de diferite forme. Ornează cu fructe proaspete și lasă desertul la frigider pentru aproximativ o oră.

Rețetă recomandată de #Arts_and_tarts

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Ultimele stiri
Președintele Nicușor Dan: Am primit sute de pagini de materiale ”relevante” despre problemele din Justiţie

Constanța: Nou port la Canalul Dunăre-Marea Neagră | AUDIO

Târg Regal de Crăciun la Săvârșin | AUDIO

Primarul General, Ciprian Ciucu: Capitala este aproape în faliment, cu două mari găuri bugetare, la Transport și Termoficare…

Guvernul a înființat Comitetul pentru analiza și revizuirea legislației din domeniul Justiției

Taxă specială pentru turiștii care vin în București

Hunedoara: Descoperire nouă la Castelul Corvinilor. Au fost găsite două documente vechi de peste 150 de ani, depuse…

„Sirenele libertății” vor răsuna sâmbătă la Timişoara, un gest simbolic care marchează ziua declarării primului oraş liber de…

Ciprian Ciucu, după ce a depus jurământul pentru funcția de primar general al Capitalei: „Va urma o perioadă…

Vladimir Putin a acuzat Ucraina de începerea războiului în 2022 și a prezentat o hartă a Rusiei care…