Confidenţialitate


Coolinaria: Mousse la pahar cu DELACO MascarponeChoco | AUDIO


Coolinaria: Mousse la pahar cu DELACO MascarponeChoco | AUDIO

La Coolinaria, Vlad, George și Luca ne arată cum să preparăm o rețetă delicioasă de Mousse la pahar cu DELACO MascarponeChoco.

Blat

• 200 g biscuiți
• 70 g unt

Crema

• 250 g MascarponeChoco Delaco (1 cutie)
• 250 ml frișcă lichidă
• 50 g zahăr pudră

Glazură

• 200 g ciocolată cu lapte
• 150 ml frișcă lichidă

Blat:

Se mărunțesc biscuiții și se amestecă cu untul topit.

Crema:

Se mixează toate ingredientele împreună până se obține o compoziție stabilă.

Glazură:

Se încălzește frișca și se toarnă peste ciocolată. Se lasă cinci minute, apoi se amestecă. Desertul se montează în pahare de diferite forme. Ornează cu fructe proaspete și lasă desertul la frigider pentru aproximativ o oră.

Rețetă recomandată de #Arts_and_tarts

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Ultimele stiri
Berea rămâne liantul socializării și în cele mai frumoase momente ale iernii: 78% dintre români o aleg și…

Tiramisu la pahar cu Mascarpone Delaco

SONDAJ: Ce îi deranjează cel mai mult pe tinerii din generația Z de sărbători. Peste 40% resimt disconfort…

Nicuşor Dan, despre situaţia din justiţie: „Sunt probleme la Inspecția Judiciară, sunt probleme la modul în care se…

ByteDance cedează activele TikTok din Statele Unite unui grup de investitori americani | AUDIO

Bazinele de înot din cadrul Complexului Sportiv Național „Lia Manoliu” vor fi modernizate. Valoarea estimată a investiției este…

CryptoEasy lansează un serviciu gratuit de mining: Deținătorii de criptomonede pot câștiga cu ușurință 8.000 de dolari pe…

Creștere alarmantă a cazurilor de gripă în România. Peste 5.700 de îmbolnăviri în ultima săptămână | AUDIO

Împarte bucuria Sărbătorilor cu noii cozonaci însiropați Boromir cu fistic (P)

Constanța: Accident grav pe DN3, în localitatea Deleni. Șase persoane au ajuns la spital, dintre care două în…