Confidenţialitate

Converse Chuck Taylor, Nike Air Force și multe altele. Descoperă cele mai iconice modele de sneakers (P)

Sneakers – denumire generică dată pantofilor sport sau casual care completează în mod perfect cele mai confortabile ținute. Alegerea acestui tip de pantofi prezintă atât de multe avantaje că nu ai cum să nu îi ai în vedere, iar faptul că se regăsesc în garderoba oricărei persoane, de orice vârstă sau orice stil ar prefera, ar trebui să îți dea de gândit. Producători de renume din domeniul modei au avut în vedere acest model de pantofi, iar în acest fel, oferta pe care o au în acest moment clienții la dispoziție este una extrem de variată. Iată mai jos câteva dintre cele mai utile informații referitoare la alegerea unei perechi de sneakers, respectiv câteva sfaturi despre cum poți face cele mai bune alegeri la modă în acest sens.

Cum îți alegi perechea de sneakers perfectă pentru ținute urbane sau casual?

Acești pantofi vin din cultura hip-hop a New York-ului de la începutul anilor 70. A fost o mișcare extrem de rapid răspândită în toată lumea, iar democratizarea pantofilor sport a făcut ca pantofii sneakers să devină o piesă esențială a modei urbane.

Branduri de renume din lumea întreagă și-au îndreptat atenția spre realizarea unor modele de sneakers cu designuri din ce în ce mai atractive, din materiale din ce în ce mai calitative și cu o atenție deosebită îndreptată spre tehnologiile utilizate. Pe epantofi.ro poți găsi unele dintre modelele de sneakers la modă mereu, modele clasice de adidași care pot fi purtați oricând și de oricine, în combinații vestimentare inedite, mai ales pentru un stil casual sau urban, dar și pentru stiluri sport sau chiar elegante. Acești pantofi sunt mai mult decât simpli pantofi – aceștia reprezintă un trend în sine, fiind soluția perfectă pentru completarea oricărei ținute la modă.

Atunci când dorești să alegi perechea de sneakers perfectă pentru ținute casual sau urbane, ține cont de aspectul acestora, respectiv de designul la modă pe care ar trebui să îl aibă, dar și de materialul din care sunt realizați – materialul va asigura o mare parte din confortul pantofilor, dar și de culoarea acestora.

Ce modele de sneakers poți achiziționa din oferta Epantofi?

Din oferta magazinului Epantofi poți achiziționa unul dintre numeroasele modele de sneakers realizate de producători de renume. De pe epantofi.ro poți alege unul dintre modelele de sneakers înalți, cu talpa realizată prin utilizarea celor mai noi tehnologii și cu un design modern, futurist chiar. Clasicele modele de sneakers albi pe care îi poți asorta și la ținutele casual, și la cele cărora dorești să le oferi o notă aparte de eleganță, cele mai colorate și vesele modele de sneakers Nike Air Vapormax care oferă confortul absolut sau modele de sneakers Nike Lunar Force potrivite pentru cei mai puternici bărbați, variantele din care poți alege sunt nenumărate.

Alături de modelele de sneakers Converse Chuck Taylor sau Nike Air Force vei regăsi o gamă extrem de variată de modele de sneakers aparținând unor branduri de renume precum Karl Lagerfeld, Puma, Adidas, Tommy Hilfiger, Sprandi, Emporio Armani și nu numai.

Dacă nu ești încă sigur de alegerea pe care o poți face atunci când vine vorba de perechea de sneakers perfectă pentru ținutele tale, poți consulta informațiile referitoare la Sneakersi la modă – pe care îi vom alege sezonul acesta?. Nu uita să ții cont de stilul care te reprezintă, dar și de preferințele de culoare sau design, mai ales că în ceea ce privește calitatea nu trebuie să îți faci griji – în magazinul Epantofi vei regăsi numai modele de sneakers de calitate, realizate de branduri de renume.