„Conversație după înmormântare” la Teatrul Bulandra/ Premieră oficială – 7 & 9 decembrie 2014

Reprezentațiile au loc la Sala Studio Space a Teatrului Bulandra (Grădina Icoanei).

Premiera oficială a spectacolului ‘Conversație după înmormântare’ de Yasmina Reza, în regia lui Alexandru Darie, este programată pe 7 și 9 decembrie, la Sala Studio Space a Teatrului Bulandra din București.

Din distribuție fac parte actorii Cornel Scripcaru, Ana Ioana Macaria, Marius Chivu, Dan Aștilean, Camelia Maxim și Daniela Nane.

Conversație după înmormântare e o capodoperă a literaturii dramatice. Nu e o întâmplare că l-am ales acum. Căutam un text în această zonă, care să-i pună pe actori în valoare, iar piesa Yasminei Reza mi s-a părut extrem de potrivită și cu locul ăsta, și cu oamenii, și cu momentul acesta al vieții mele. Este un text cehovian, cu profunzimi extraordinare, care, dincolo de un strat de suspans, ușor polițist, ascunde o poveste senzațională, de care mi-am dat seama în timp ce lucram. Nu vreau să povestesc textul și nici să divulg ceva dinainte, ca să nu stric surpriza, dar am descoperit în piesă, lucrând, un al doilea plan, de care la prima vedere nu ești conștient. Textul face legătura între două lumi, ceea ce mi s-a părut extrem de interesant. Se întâmplă acolo, după acea înmormântare, ceva cu totul și cu totul neașteptat…’ Regizorul Alexadru Darie, într-un interviu pentru revista Yorik

_________________________________________________________

Programul acestei săptămâni la Teatrul Bulandra

SALA TOMA CARAGIU

Vineri, 5 decembrie, ora 19:00

‘Oscar şi tanti Roz’, regia Chris Simion

SALA LIVIU CIULEI

Vineri, 5 decembrie, ora 20:00

‘Şarpele în iarbă’, regia Emil Hoştină

Sâmbătă, 6 decembrie, ora 21:00

‘Mecanica inimii’, regia Chris Simion

Duminică, 7 decembrie, ora 19:00

‘Artă’, regia Cristi Juncu.