Confidenţialitate

Selecționerul Contra regretă că l-a înjurat pe Puşcaş

Selecţionerul Cosmin Contra şi-a cerut iertare că l-a înjurat pe atacantul George Puşcaş, după ce fotbalistul a ratat un penalti în remiza cu Norvegia de marți seara.

Momentul a fost surprins de transmisiunea în direct.

“Am avut o reacţie nelalocul ei, care nu îmi face plăcere. Nu mi-am dat seama că am avut reacţia aia, am văzut şi eu acum şi îmi cer scuze pentru reacţia aia. Eu cred că sunt lucruri care se întâmplă în fotbal şi lucrurile au fost super-vorbite imediat după meci, împreună cu George, aşa că pentru mine este un subiect închis şi pentru George la fel şi îl aşteptăm din nou să dea gol la meciul cu Suedia. Pe mine nu m-a deranjat că un jucător îşi asumă responsabilitatea şi a ratat, poate să rateze oricine, au ratat mari jucători penaltiuri, pe mine m-a deranjat că nu a respectat ce s-a vorbit înainte de joc, atâta tot”, a declarat antrenorul, în conferinţa de presă de după meci.

“Am vorbit cu George, totul e ok şi mergem înainte împreună să încercăm să ne calificăm. Sunt dezamăgit de rezultat, pentru că eu cred că în seara asta băieţii meritau cele trei puncte. Toată lumea e dezamăgită pentru că au făcut tot ce a fost omeneşte posibil ca să câştige acest meci şi nu am ce să le reproşez, pentru că am avut penalti ratat, am avut o ocazie imensă după 1-0 a lui Florin Andone, nu ştiu dacă a intrat mingea în poartă sau nu, am avut încă două trei ocazii prin care puteam să liniştim acest joc şi din păcate am primit un gol în minutele de prelungire, care ne face să nu mai depindem chiar de noi. Depindem de noi, dar nu în mare măsură”, a adăugat Cosmin Contra.

“Nu ştiu… probabil de la nervi, era presiunea prea mare… Asta se întâmplă în fotbal şi trebuie să mergem mai departe. Nu ştiu, nu mă întrebaţi, nu am mai avut de-a face cu aşa ceva, dar cred că <<Mister>> de la tensiune şi de la presiune probabil a reacţionat aşa. Trebuie să mă concentrez pe teren la ceea ce am de făcut, nu pot să răspund dacă mi se pare normal”, a comentat George Puşcaş.

Echipa națională de fotbal a remizat, 1-1, cu Norvegia și a ratat o șansă uriașă de a urca pe locul 2 în grupa sa din preliminariile Euro 2020.