Conținutul Google+ trebuie salvat înainte de 31 martie

Prin mesaje trimise utilizatorilor rețelei sociale Google +, compania reamintește că a decis să închidă acest serviciu și precizează că datele trebuie salvate până la finalul lunii, pentru a nu fi pierdute definitiv.

”Pe 2 aprilie 2019 vom închide versiunea Google+ pentru consumatori și vom începe să ștergem conținut din conturile Google+ pentru consumatori. Fotografiile și videoclipurile din Google+ din Arhiva de albume și din paginile Google+ vor fi șterse la rândul lor.

Este posibil să fie nevoie de mai mult timp pentru descărcarea conținutului Google+, deci începe înainte de 31 martie 2019.

Niciun alt produs Google (cum ar fi Gmail, Google Foto, Google Drive și YouTube) nu va fi închis împreună cu versiunea Google+ pentru consumatori, iar Contul Google pe care îl folosești pentru a te conecta la aceste servicii va fi păstrat. Reține că fotografiile și videoclipurile cărora le-ai făcut backup deja în Google Foto nu vor fi șterse.

Pentru mai multe informații, consultă întrebările frecvente complete legate de închiderea Google+.

Întreaga echipă Google+ îți mulțumește că ai făcut din Google+ un loc special”, se arată în mesajul trimis utilizatorilor Google+.





Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS