Confidenţialitate

Continuă surprizele la Dino Parc Râșnov, alături de Europa FM

Este al doilea weekend aniversar la Dino Parc Râșnov. Cei 5 ani de le deschiderea Dino Parc sunt sărbătoriți cu multe concursuri, sesiuni de sleep over în weekend, dar și cu muzica bună adusă de Europa FM direct printre uriașii prietenoși.

De la ora 10 va începe o nouă rundă de ”vânătoare de comori”, dinozauri de pluș fiind ascunși printre dinozaurii din parc. Cine îi găsește, îi poate lua acasă. Pe lângă plușuri, în Dino Parc Râșnov mai sunt pregătite premii sub formă de boxe portabile, umbrele, perne pufoase cu dinozauri, puzzeluri, dar și alte suprize care așteaptă să fie descoperite și câștigate pe parcursul weekendurilor universale.

Până pe 16 august, Europa FM transmite în direct din parc.

Toată lumea se va bucura de concursuri și premii instant, dar și de alte surprize pregătite de echipa Europa FM pentru aniversarea dinozaurilor.

Dino Parc Râșnov organizează Sleep Over în fiecare vineri și sâmbătă noapte. Corturile vor fi așezate la distanță de cel puțin 2 metri unele de altele, veți avea dezinfectant la discreție, băile cu apă și săpun vor fi disponibile, iar celor care uită să își ia le vom oferi și mască de protecție. La intrare vi se va măsura automat temperatura prin intermediul unui ecran digital, iar temperatura maximă acceptată va fi de 37,3 grade.

Rezervările vor fi preluate doar pe adresa de email: info@dinoparc.ro, unde se va specifica data aleasă și tipul de cort dorit (de 2 sau de 4 persoane), în limita locurilor disponibile (8 corturi de 2 pers și 8 corturi de 4 pers).