Confidenţialitate

Continuă surprizele în al treilea weekend aniversar Dino Parc Râșnov

Este al treilea weekend aniversar Dino Parc Râșnov, iar concursurile și surprizele se țin lanț până duminică seara. Atît noaptea trecută cât și în noaptea de sâmbătă spre duminică au loc sesiuni de sleep over printre dinozauri, experiența fiind una cu atât mai spectaculoasă ținând cont că printre dinozauri sunt și unii animatronici, care reacționează la mișcare, iar în lumina palidă a lunii oferă senzații și mai intense.

Parcul cu peste 100 dinozauri, replici în mărime naturală, atestate științific, împlinește 5 ani de existență, ocazie cu care au loc o serie de activități speciale, sunt organizate concursuri și ”vânători” de premii în parc.

Dino Parc Râșnov, cel mai mare parc cu dinozauri din Sud-Estul Europei, și-a dublat suprafața în ultimii ani, ajungând  la 3 hectare și peste 100 de dinozauri  reproduși în mărime naturală.

Expozițiile și exponatele din cadrul Dino Parc Râșnov au fost realizate în parteneriat cu Muzeul Național de Istorie Naturală Grigore Antipa, Universitatea București, Institutul Geologic Român, Muzeul Național Secuiesc, Muzeul Județean de Istorie Brașov și parteneri privați autohtoni și internaționali.