CONSTANȚA: Un american – reținut pentru agresarea sexuală a unor tineri

La Constanţa, un cetăţean american, student la Medicină, a fost reţinut reţinut după ce a agresat sexual doi tineri.

Aceştia au reclamat că americanul i-a adormit mai întâi cu un medicament.

Cetăţeanul american are 35 de ani si este student la Facultatea de Medicină de la Universitatea Ovidius, din Constanţa.

Doi tineri din Medgidia – de 20, respectiv 21 de ani – susţin că bărbatul le-ar fi administrat un somnifer, după care i-ar fi agresat sexual.

Pentru întâlnirea cu americanul, poliţiştii constănţeni de la Operaţiuni Speciale au organizat o acţiune complexă în staţiunea Mamaia, folosind un investigator sub acoperire.

Ulterior, la percheziţiile în casa şi maşina bărbatului au găsit 30 de flacoane de medicamente si recipienţi cu lichide care probabil – spun politistii – contin benzodiazepine – substante folosite in tratarea anxietatii si insomniei.

Au mai fost descoperite 5 laptopuri, un digital video recorder, 7 telefoane mobile, mai multe medii electronice de stocare a datelor şi diferite obiecte destinate obţinerii satisfacţiei sexuale.

Anchetatorii au stabilit că americanul invita tineri in locuinţa sa, unde le administra benzodiazepine cu care îi adormea, iar apoi îi viola.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, si astazi va fi dus in fata judecatorilor cu propunere de arestare preventivă.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS