Confidenţialitate

Constanţa: Tânăr reţinut pentru trafic de droguri la un festival de pe litoral

Un tânăr de 22 de ani, asupra căruia au fost găsite aproape 2 kilograme de droguri a fost reținut de procurorii DIICOT Constanța.

Poliţiştii Antidrog aveau informații că suspectul procurase și pregătiuse drogurile pentru a le vinde unor participanti la festivalul de muzică de pe plajă care are loc in acest week-end la Constanța – transmite corespondenta Europa FM, Ghiulfer Predescu.

Din investigațiile efectuate de DIICOT a reieșit că tânărul de 22 de ani făcea trafic de droguri la Constanța și Mangalia.

Pentru a lua legătura cu persoanele care doreau să cumpere droguri, ca să nu fie prins, el folosea aplicații criptate.

Polițiștii antidrog le-au decriptat, au obținut informații că suspectul urmează să vândă o cantitate mare de droguri și, împreună cu procurorii DIICOT, au organizat o acțiune de prindere în flagrant.

Tânărul a fost urmărit în timp ce se îndrepta spre Mangalia și a fost oprit in trafic aproape de Agigea.

La controlul autoturismului, au fost găsite aproape 900 comprimate de ecstasy, 500 grame de amfetamină și 1,5 grame de cocaină.

Alte cantități de droguri din toate sortimentele, au fost găsite și în apartmaentul închiriat de suspect la Constanța, cantitatea totală ajungând la aproape 2 kilograme.

Potrivit procurorilor DIICOT, drogurile erau deja porționate pentru a fi vândute persoanelor care urmau să fie prezente în număr mare la festivalul de muzică de pe plaja Constanța din acest weekend.

Tânărul este în arestul Poliţiei Constanţa, urmând să fie deferit instanţei cu propunere de arestare preventivă.