CONSTANTA: Seful Serviciului de Medicina Legala a fost reclamat la Parchet de superiorii sai

Șeful Serviciului de Medicină Legală din Constanța a fost reclamat la Parchet de superiorii săi pentru modul în care a dat aviz negativ expertizei în cazul lui George Becali.

Șeful Serviciului de Medicină Legală din Constanța a fost reclamat la Parchet de superiorii săi pentru modul în care a dat aviz negativ expertizei în cazul lui George Becali.

Patronul Stelei, aflat în închisoare, ceruse instanței să fie eliberat pentru a fi operat de hernie de disc.

Medicul Mihai Onciu a considerat că George Becali nu avea nevoie de o intervenție urgentă.

Acum Consiliul Superior de Medicină Legală îl acuză că și-a încălcat atribuțiile.

Șeful Serviciului de Medicină Legală Constanța, Mihai Onciu, a considerat că expertiza realizată de medicii instituției pe care o conduce este exagerată sub aspectul gravității bolii și i-a dat aviz negativ.

Potrivit medicului, în expertiză se spunea că boala lui George Becali este foarte gravă și necesită tratament chirurgical urgent.

El a făcut și o recomandare de avizare și la Institutul Național de Medicină Legală din București.

În recomandare, Mihai Onciu aprecia că la acel moment intervenția chirurgicală ar avea doar un rol preventiv.

De altfel, chiar George Becali a recunoscut, atunci când a fost eliberat pentru 24 de ore, că a exagerat în legătură cu problemele sale de sănătate.

Acum Consiliul Superior de Medicină Legală îl acuză pe medicul Mihai Onciu că ar fi făcut aprecieri personale de natură să-i influențeze pe judecătorii Tribunalului Constanța care au judecat cererea de eliberare a lui Becali pe motive medicale. Amintim, cererea a fost de altfel respinsă. Medicul afirmă că această reclamație este de fapt o dorință a consiliului de a-l schimba din funcție.