Confidenţialitate

Constanța: O femeie a fost înjunghiată de fostul soț chiar în sala de judecată

Incident violent în timpul unui proces la Judecatoria Constanța. O femeie a fost injunghiată de fostul soț chiar în sala de judecată. Agresorul a fost imobilizat de jandarmi, iar femeia a fost transportată la spital.

Atacul asupra femeii cu care fostul soț era în proces în vederea obțineii custodiei copilului a avut loc în Sala de judecată 1 din cadrul Judecătoriei Constanța.

Bărbatul a scos din buzunar un cutter și s-a repezit asupra victimei, de față cu avocata acesteia.

Acualul prieten al acesteia spune: „avea ordin de protecție să nu se apropie de ea mai mult de 50 de metri. De două luni de zile ne amenință că ne taie, că ne omoară. Pur și simplu a intrat peste ea, a avut instanța și s-a apropiat de ea și a tăiat-o cu o lamă de cutter.”

Agresorul a fost imobilizat rapid de către jandarmii aflați în dispozitul de protecție și au chemat și o salvare, spune medicul Claudia Tatarici:

„A fost o solicitare prin serviciul 112 pentru o pacientă care prezenta o plagă la nivelul feței, pacienta conștientă, stabilă. A fost transportată la Spitalul Județean.”

Agresorul, un bărbat de 44 de ani, a fost încătușat și dus la poliție pentru audieri. El a fost reținut pentru săvârșirea infracțiunilor de agresiune, încălcarea ordinului de protecție și a regulilor din instanță.

Sala de judecată a fost sigilată pentru efectuarea de cercetări.