Confidenţialitate

Constanța: Doi tineri, ciobani la o fermă din satul Piatra, au murit intoxicați cu gazul emanat de dejecțiile animale după ce au fost prinși sub un mal de pământ | AUDIO

Doi tineri de 23 si 27 de ani, ciobani la o fermă din satul Piatra, județul Constanța, și-au pierdut viața intoxicati cu gazul emanat în saivanul de animale. Pompieri, medici și localnici au luptat sa le salveze viața, însă nu s-a mai putut face nimic.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Apelul la 112 a venit în jurul orei 13:20, când un localnic din Piatra a anunțat ca două persoane au fost surprinse de un mal de pământ într-o fostă cazemată a fermei din zonă.

La fața locului au fost trimise urgent echipaje de pompieri, de la SMURD și de la Serviciul de Ambulanță, a explicat Oana Manoila, de la ISU Dobrogea: „Până la ajungerea echipajelor, cei doi tineri fuseseră extrași de cetățeni, însă ambii erau inconștienți. Echipajele SMURD și SAJ au început imediat manevrele de resuscitare pe care le-au continuat preț de mai bine de o oră, însă fără rezultat. Din păcate a fost declarat decesul ambilor tineri”.

Potrivit polițiștilor care au început cercetarea la fata locului, cei doi ciobani erau în saivan și curățau podeaua. Sub placa de beton au descoperit o groapă în care au intrat amândoi.

Au fost scoși într-un final, dar gazele de la dejecțiile de animale le-au fost fatale. Polițiști au deschis un dosar de cercetare penală.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Citește și: Mină marină, descoperită de polițiștii de frontieră pe plajă, în zona Sfântu Gheorghe. Echipele specializate o vor neutraliza | VIDEO