Constanța: Băut și înarmat, șeful Direcției de Pază din CJ a amenințat trecătorii cu o armă – AUDIO

Șeful Direcției de Pază a Județului Constanța a ajuns în atenția polițiștilor după ce a fost reclamat că, dintr-o mașină, amenința trecătorii cu o armă.

Ar fi tras și câteva focuri în aer. Oamenii legii s-au lămurit rapid. Și directorul dar și șoferul lui erau în avansată stare de ebrietate.

 

 Incidentul s-a petrecut vineri după amiază insă Poliția l-a mediatizat cu două zile întârziere.

Alerta a venit de la un constănțean care a sunat la 112 și a reclamat, speriat, că într-o mașină se află un bărbat care flutură agresiv un pistol și îl îndreapta amenintator spre oameni.

Ar fi tras și câteva focuri în aer.

Polițistii au găsit mașina, era a Direcției Județene de Pază din subordinea CJ Constanța.

În ea, șoferul și directorul Direcției de Pază, Lucian Giurcă.  Amândoi, în stare de ebrietate. Au încercat să îl oprească pe șofer însă acesta, cu aprobarea șefului, i-a ignorat pe polițiști.

Mașina a fost blocată în apropierea sediului Direcției Județene de Pază. Polițiștii de la Circulație au constata că șoferul avea o alcoolemie de 0,56 mg/l.

Șeful lui, băut și el, avea, potrivit polițiștilor, un pistol cu aer comprimat, neletal dar periculos. Șoferul este cercetat penal conducere sub influența băuturilor alcoolice, și amendat cu 3000 de lei pentru obstructionarea politiei.

Directorul Lucian Giurcă a fost amendat cu 2000 de lei iar arma airsoft, i-a fost confiscată.

Președintele CJ Constanța, Horia Țuțuianu, a declarat pentru Europa FM că, luni, va demara o anchetă administrativă, urmând să se ia măsuri împotriva celor doi angajați.

Cel mai probabil, vor fi concediați – după cum transmite corespondentul Europa FM Ghiulfer Predescu:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS