Conor McGregor riscă excluderea din MMA după un scandal violent

Campionul mondial de Arte Marțiale Mixte, Conor McGregor și-ar putea încheia cariera la doar 29 de ani, în urma unui scandal uriaș.

Irlandezul care a devenit cel mai bogat luptător MMA după ce a boxat cu Floyd Mayweather, a fost arestat la New York, fiindcă a provocat un scandal înaintea unei gale din Brooklyn, în care un alt sportiv a fost rănit.

Însoțit de 20 de amici, McGregor a intrat într-o sală de antrenamente și a aruncat cu bucăți de gard și tomberoane de gunoi, provocând astfel o bătaie generală, în care un alt luptător – Michael Chiesa a suferit mai multe tăieturi pe corp.

Președintele diviziei UFCDana White a declarat apoi pe Twitter că în aceast moment Conor McGregor se află în arestul poliției, după ce i-a fost blocat avionul, pentru a nu fugi din New York.

Conor is în jail, he’s done„, a scris Dana White.

Amintim, irlandezul dublu campion mondial, a primit peste 100 de milioane de dolari după meciul de box pierdut prin KO tehnic contra lui Mayweather și ar fi urmat să încaseze o sumă asemănătoare pentru o revanșă în această vară, însă după regulile MMA.

McGregor ar fi declanșat scandalul de azi-noapte deranjat de faptul că oficialii UFC i-au luat tilul mondial la categoria ușoară, pe care a refuzat să și-l apere anul trecut.

Centura i-a fost pusă în joc într-un meci dintre rusul Habib Nurmagomedov și americanul Max Holloway.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS