Confidenţialitate

Connect-r și Raisa lansează “Mă îmbracă în cuvinte”, în direct în Clubul de Seară | AUDIO

În direct la Europa FM, în Clubul de Seară, Connect-r și Raisa lansează “Mă îmbracă în cuvinte”. Toader Păun a povestit cu Raisa, tânăra, în vârstă de doar 17 ani, care cucerește cu vocea ei de la prima ascultare, cum a luat naștere colaborarea care a dus la apriția piesei “Mă îmbracă în cuvinte”.

Piesa vorbește despre dragostea naivă a unei tinere pentru mentorul ei, despre pasiune și atracție, despre magie si hipnoză.

Videoclipul a fost realizat într-o singură zi, 24 de ore de filmare și schimbări de decor, într-o zi extrem de friguroasă și în condiâii de maximă siguranâă pentru toti cei prezenti pe set, după cum a mărturisit artista, în Clubul de Seară.

Mă îmbracă în cuvinte face parte din pasul următor al maturizării mele artistice, un featuring cu Connect-r, pe care îl admir de foarte mult timp și de la care am de învățat multe.

Trebuie să îi mulțumesc și pentru piesă, pe care am ales-o după prima ascultare și pe care ma bucur că am decis să o cântăm împreună”, declară Raisa.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Videoclipul piesei Connect-r și Raisa – Mă îmbracă în cuvinte

“Eu sunt magician în videoclipul gândit de Isabella Szanto și echipa ei, iar Raisa se lasa atrasă în vraja mea, hipnotizata de cuvintele pe care i le spun și pe care, deși știe că sunt minciuni, le crede din iubire si se lasă purtată de ele” spune Connect-r.