Confidenţialitate

Connect-r și Raisa

Mă îmbracă în cuvinte

Piesa Connect-r & Raisa – “Mă îmbracă în cuvinte” a fost lansată pe 15 februarie 2021 în direct la Europa FM, în emisiunea Clubul de Seară cu Toader Păun.

Piesa vorbește despre dragostea naivă a unei tinere pentru mentorul ei, despre pasiune și atracție, despre magie si hipnoză.

Videoclipul a fost realizat într-o singură zi, 24 de ore de filmare și schimbări de decor, într-o zi extrem de friguroasă și în condiâii de maximă siguranâă pentru toti cei prezenti pe set, după cum a mărturisit artista, în Clubul de Seară.

Mă îmbracă în cuvinte face parte din pasul următor al maturizării mele artistice, un featuring cu Connect-r, pe care îl admir de foarte mult timp și de la care am de învățat multe.

Trebuie să îi mulțumesc și pentru piesă, pe care am ales-o după prima ascultare și pe care ma bucur că am decis să o cântăm împreună, ni se potrivește și sperăm să ajunga la cât mai mulți oameni”, declară Raisa.

“Eu sunt magician în videoclipul gândit de Isabella Szanto și echipa ei, iar Raisa se lasa atrasă în vraja mea, hipnotizata de cuvintele pe care i le spun și pe care, deși știe că sunt minciuni, le crede din iubire si se lasă purtată de ele” spune Connect-r.