Conflictele de stradă din Ucraina, văzute prin ochii unui tânăr ucrainean care se înrolează în regimentul Azov

Filmul “Maidan The Aftermath: Azov”, produs de Asociaţia ThinkYoung, va putea fi văzut în premieră în România, luni, de la ora 18:00, la Facultatea de Litere din București, în Amfiteatrul Odobescu. Intrarea la proiecție va fi liberă.

“Maidan The Aftermath: Azov”, câștigător al premiului Advocate Europe 2015, prezintă experienţa unui tânăr ucrainean care se înrolează în regimentul Azov şi participă la conflictele de stradă din Ucraina.

Proiecţia filmului este urmată de o dezbatere pe marginea semnificaţiei Maidanului în context geopolitic regional, susţinută de studenţi ai departamentului de Comunicare şi Relatii Publice.

În mod simbolic, proiecţia filmului se realizează simultan în 18 ţări europene – Grecia, Austria, Belgia, Croaţia, Estonia, Germania, Ungaria, Italia, Letonia, Lituania, Malta, Olanda, Portugalia, Spania, Marea Britanie, Ucraina, Franţa şi nu în ultimul rând România.

În toate acestea Asociaţia ThinkYoung a desemnat ambasadori culturali pentru promovarea filmului, pentru România fiind ales Răzvan Vlad, student în anul al III-lea la specializarea Comunicare şi Relaţii Publice, Facultatea de Litere, Universitatea din Bucureşti.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS