Confidenţialitate

Conflict violent, cu împuscături, noaptea trecută la Constanța. Unul dintre cei implicați e fiul unei foste procuroare DIICOT

Conflict violent cu impuscături noaptea trecută la Constanța, din cauza consumului de alcool și, posibil, de droguri. Un minor de 16 ani a fost injunghiat in spate iar acesta la rândul lui l-a impușcat pe agresor, provocându-i răni la cap și gât. Cei doi fac parte dintr-un grup de prieteni aflați in atenția poliției pentru consum de droguri.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Scandalul a avut loc, noaptea trecută, în jurul orei 2:00 în cartierul Tomis Nord din Constanța. Un martor a sesizat la 112 că, în zona Cireșica, un tânăr a fost înjunghiat și un altul impușcat. Cel înjunghiat, având plămânul perforat, a fost transportat la spital și operat.

Din primele cercetări a reieșit că, pe fondul consumului de alcool, tinerii din grup s-au luat la ceartă. Spiritele s-au inflamat, iar individul, de 22 de ani, a spart o sticlă și l-a injunghiat in spate pe minorul de 16 ani.

Acesta ar fi ripostat imediat. A scos un pistol neletal, spus autorizării, și a tras de mai multe ori in agresor nimerindu-l in cap, gât și piept.

Poliția susține că a fost intocmit un dosar penal pentru infracțiunile de loviri și alte violențe și vătămare corporală. Nu pomenește de pistol pentru că arma nu a fost găsită.

Cei doi agresori au refuzat să spună de ce s-au certat. Fac parte din același grup de prieteni. Surse din anchetă spun însă că minorul, care este fiul unei procuroare DIICOT, pensionată recent, a fost prins de mai multe ori de polițiștii din Constanța cu droguri asupra lui. Ultima oară in data de 31 iulie anul curent iar dosarul a fost trimis la DIICOT Constanța.

Foto: shutterstock